fbpx

OM OS

SMAG FORSKELLEN

HOS PINSAME FORBINDER VI INNOVATION MED TRADITION.
WE ELSKER VORES ARBEJDE OG VI TILBYDER VORES KUNDER DET BEDSTE PINSABRØD HVER ENESTE DAG.

Vi medbragte den originale Pinsa Romana til Danmark med start i en lille madbod i Odense.

Vi har fokus på kvalitet i alt, hvad vi gør. Vores vision er at blive ambassadører for Pinsa i hele Europa ved at skifte trenden fra pizza til Pinsa som et sundere alternativ.

PinsaMe følger de originale Pinsa Romana opskrifter og respekterer de traditionelle metoder brugt til at lave Pinsa ved at være det 56. certificerede medlem af Originale Pinsa Romana foreningen. Vi har know-how og sparring både i Danmark og Italien fra Pinsa School’s professionelle mentorer for at udmærke vores Pinsa færdigheder.

team

Mød os

Du kan møde os i vores restaurant i Åløkke Alle 40, Odense.
Kombiner din Pinsa sammen med din yndlingsvin eller drinks.

shop

Bestil nu

Foretag din bestilling via knappen her nedenfor, eller gå forbi vores sted for at nyde dine yndlingsvine, drinks eller desserter.

Ikke kun en pizza, men Pinsa.

Vores Kunder Siger

enkelhed

Vores Pinsa-kombinationer følger vores filosofi for mindre er mere. Vi kombinerer de fineste ingredienser til en ren smag.

Professionalisme

Vi holder vores forretningsetik på det øverste niveau og bygger pålidelige relationer. Vi vil gøre folk glade med vores mad.

Smag

Du har helt sikkert spist pizza. Men har du nogensinde smagt Pinsa? Vi kan garantere, at vores Pinsas ændrer dine diætvaner.